RLV deed zijn naam eer aan door dit jaar een hapjesloop te houden. Als je een regelmatige loper bent, houd je doorgaans ook van eten. Bovendien kun je het dan ook hebben, als loper zul je niet gauw last van overgewicht krijgen.
Dubbel plezier 27 juni, dit zorgde dan ook voor een grote opkomst: 21 leden. De 3 tempogroepen kostte Henri als routeplanner wel de nodige hoofdbrekens om elke groep op dezelfde tijd ongeveer (voor de gezelligheid) te doen aankomen en vooral aan het eind tegelijk af te sluiten.

De creativiteit bij de koks was gevarieerd. De 1e stop bij Anita (vrouw van Henri) was een plakje cake mét aardbei en slagroom.
Dirk Jan stond middenin het bos met lekker gevulde wraps én stukjes haring ( ja, Willem, daarvoor wil je wel uit Lienden komen).
De 3e stop was verzorgd door Martha, maar Klaas serveerde het hapje, hij was (jammer, jammer) geblesseerd. Dit was een beker met stukjes vers, fris fruit. Het wandelgroepje van Josina had hiervoor extra meters gemaakt. Jawel!

Tot slot was het verzamelen bij Jeltje thuis in de tuin. Zij had een gekookt eitje, meloen, kersen en veel water. Over water gesproken: die middag heeft het veelvuldig geregend. We hebben geboft!

Cora en Henri: bedankt voor de organisatie van dit, zelfs in Coronatijd, zeer geslaagde initiatief!