8-5-2020

Eerste gezamenlijk trainingen
De eerste gezamenlijke trainingen zijn – uiteraard op vrijwillige basis – op woensdag 13 mei en zaterdag 16 mei. Daarbij nemen we natuurlijk alle richtlijnen van het kabinet en het RIVM in acht en houden we zowel bij het verzamelen als tijdens het lopen een afstand van anderhalve meter aan. Ook mag de groep waarmee je gaat lopen, niet groter zijn dan 10 personen. Om te zorgen dat de groep(en) niet te groot zijn, vragen we de lopers vooraf via de woensdagapp en zaterdagapp aan te geven of je komt lopen. Wordt de groep te groot, dan wordt deze gesplitst en gaan we in twee groepen – met gepaste afstand – lopen. En natuurlijk blijf je thuis als je hoest, verkouden bent en koortsig bent!

Wisseling van locaties

Omdat de winter ondertussen heeft plaatsgemaakt voor de lente, gaan we ook van locatie wisselen. De woensdagtraining start vanaf 13 mei bij Prattenburg (nieuwe parkeerplaats) om 09.00 uur. De zaterdaggroep start vanaf 16 mei op Kwintelooijen, eveneens om 09.00 uur.

Over de groepstrainingen op maandag en donderdag moeten we nog afspraken maken met VZC en de trainers, hiervoor zijn de groepen nog te groot. Informatie hierover volgt daarom later.