De 5 mei bevrijdingsloop wordt ook dit jaar weer samen met Sportservice Veenendaal georganiseerd. 
Bij deze loop wordt het bevrijdingsvuur om middernacht vanaf Wageningen naar Veenendaal (14 km) gebracht door lopers van RLV en van andere loopverenigingen, onder de naam ‘Bevrijdingslopers Veenendaal’
 
Er kan ook gekozen worden voor een afstand van ca 6 km. Dit jaar wordt de loop gehouden op een vrijdagnacht, zodat een ieder de gelegenheid heeft de volgende dag lekker uit te rusten! Het is een heel bijzondere ervaring om zo het bevrijdingsfeest te starten! 

Vind je het ook leuk om deze bevrijdingsloop mee te doen, 

meld je dan voor 10 april aan (met 06-nummer), op onderstaand e-mail-adres, ook in verband met het idee van Sportservice Veenendaal om de deelnemers een loopshirt te geven, en geef dan meteen de gewenste maat op. Het gaat om een origineel T-shirt van de Bevrijdingsvuurestafette van Wageningen 4/5 mei, dat op tijd besteld moet worden.

Er volgt nog uitgebreide info aan de deelnemers, waaronder vertrektijd en -plaats en het vervoer. Vooralsnog is dit 4 mei 22.45 uur, zwembad De Vallei. Voor vervoer rekenen we op voldoende auto’s die de deelnemers kunnen afzetten in Wageningen, incl. busje van de gemeente.   

Het ziet ernaar uit dat we met een grote groep deelnemers kunnen starten in Wageningen!    

sportieve groeten ,

Ron en Michiel

santiwijs@hotmail.com