RLV huldigt drie clubkampioenen en Vrijwilliger van jaar

Tijdens de traditionele Oliebollenloop op zaterdag 12 januari werden drie nieuwe clubkampioenen gehuldigd. Bij de dames ging de titel en de beker naar twee leden: Gigi en Jeltje eindigden samen op de eerste plaats en zullen de beker ‘delen’: elk een half jaar.

Bij de heren werd Bart (Hasselaar) eerste, ook hij ontving uit handen van Martha de beker en de traditionele hardloopmuts. Ron (Santifort) werd in het zonnetje gezet als Vrijwilliger van het jaar. Ron heeft de afgelogen drie jaar de Bevrijdingsloop georganiseerd, de loop van Wageningen naar Veenendaal in de nacht van 4 op 5 mei.

De huldiging werd gehouden in de Drie Zussen, waar na afloop van de zaterdagtraining er voor alle leden koffie/thee met gebak was.
Uiteraard waren er ook oliebollen voor iedereen, ’s morgens vers gebakken voor Kika.